Hälso & Livsstilsterapeuterna

Om oss

 

 

Vi som utbildar har en bred kompetens, kunskap och många års erfarenheter inom hälsa, skönhet & spabranschen, inom sälj och kundbemötande och eget företagande. Egenskaper som alla är viktiga att bemästra och ha en balans mellan.

 

 

Vi brinner för och har en stor ambition att fler terapeuter ska få möjlighet att erbjuda hälsofrämjande behandlingar av hög kvalité.

Vi vill att de terapeuter som utbildar sig hos oss ska ha en ambition och vilja att ”ge det lilla extra” till sina klienter/kunder.

Kunden ska på alla plan känna att de får en skön avkoppling, blir omhändertagna på bästa sätt och behandlas med stor kunskap och kvalité.

En nöjd kund är en återkommande kund och därför lägger vi stor vikt i våra utbildningar att våra terapeuter ska behandla med stor omtanke, ett stort hjärta och intresse. Att som terapeut vara närvarande i stunden är oerhört viktigt för kundens välmående och hälsa.


De utbildningar du får genom oss bygger på samarbeten med stora hälso-, skönhets- och spaanläggningar och välkända varumärken från flera länder runt om i Europa. Exempelvis Frankrike, Italien, Polen och Danmark. Vi har också erfarenheter och samarbeten med några av de stora spaanläggningarna i Sverige som är rankade top 10!


Vi har vidareutvecklat unika grundkunskaper och behandlingar som finns på marknaden med hög kompetens, kunskap och erfarenhet.
Gemensam profilbild
Logo utbildningar stor bild
Workshop Training Concept. Vintage design. Purple Background made of T

Janet Svensson äger och driver Lovecraft for You


Janet har över 25 års samlad erfarenhet inom Skönhet och hälsa där hon arbetat med produkter av högsta kvalité och även levererat/samarbetat med de största Spa & skönhetssalongerna i Sverige. 


Under många år har Janet drivit egna salonger där hon både arbetat som terapeut och även kört utbildningar med flera stora kända produktmärken och behandlingskoncept. Ett helhetstänk med hög kvalité på både behandlingar och tillhörande produkter har funnits med redan då hon startade sitt första företag.


Utbildningar för egen del har hon tillförskaffat sig i flera ledande länder i Europa inom hälsa & skönhet, bl.a Italien, Frankrike och Polen. Janet har infört flera olika hälsofrämjande behandlingar för välmående och skönhet på både in och utsida till Sverige och vidareutbildat duktiga terapeuter och spachefer på landets spaanläggningar under flera år.


Förutom att Janet arbetat i många år med resultatinriktad hudvård och massage på egna skönhetssalonger så är hon också utbildad inom Ayurveda, örtmedicin och Chi gong samt utbildad undersköterska.


Idag är hon både leverantör och utbildningsansvarig inom Diamantslipning och Lipomassage med Face & Body Beauty Equipment maskinbehandlingar och det här är bara ett axplock av de utbildningar och erfarenheter som finns i hennes CV.


Janet brinner för att skapa jämnvikt mellan att ha kunden i centrum och även ta hand om sitt företag med ett hållbart affärskoncept som ger en balans inom alla de olika delarna det innebär att arbeta eller driva ett eget företag. Både som anställd och egen företagare är det viktigt att se en helhet som ger en hållbarhet på marknaden.

Janet är en driftig kvinna med många järn i elden. En kvinna med hjärtat på rätta stället och en stor kunskapsbank är alltid tryggt att förlita sig på! Humor, mycket skratt och en portion allvar finns med i allt hon gör.Jill Lagerqvist äger och driver JILA 4 goodlife och Feelgoodbutiken.se


Under åren har hon utbildat sig och arbetat med ett stort antal hälsofrämjande behandlingar för välmående och skönhet på både in och utsida. I grunden ligger flera olika utbildningar inom friskvård och hälsa.

Ansiktszon & reflexologi terapeut, diplomerad spa & massageterapeut, Japansk facelifting, Diamantslipning och Lipomassage med Face & Body Beauty Equipment, Kost & motion, Humanpsykologi, Folkhälsa och livsstilsförändringar, föreläsningar och affärspresentationer är en del av de utbildningar och erfarenheter som finns i hennes CV. Utbildningar har genomförts både i Danmark och i Sverige främst.


Jill har stor erfarenhet av att arbeta med kundvård inom olika professioner och har över 25 års erfarenhet i serviceyrken.

Mål och ambition med att utbilda andra terapeuter ligger främst i att hon har ett brinnande intresse för att se till att kunden är i centrum, viljan att få kunden att må bättre, ta hand om sin hälsa och främja friskvård är några av fokusområdena. Att förstå vikten av ett äkta och genuint bemötande, vara närvarande och alltid låta hjärtat vara med i allt som görs är bland de viktigaste egenskaperna som avgör om tillit och förtroende kan skapas anser Jill. Några av de punkter hon lägger stor vikt i vid sina utbildningar av andra terapeuter.


Jill är en både en lugn person med stort tålamod och samtidigt finns det en stor vilja och ett driv att få saker gjorda. Det är alltid nära till skoj och skratt. - Va dig själv, va äkta och sann i det du gör så kommer resten att ordna sig efterhand är några råd hon ofta lämnar vidare.


Information till dig

ELEVBEHANDLINGAR

& DOKUMENTATION

 


Efter att du genomgått kursen på plats ska du alltid göra ett visst antal elevbehandlingar och en kort dokumentation av dessa. Hur många elevbehandlingar anges i respektive kursmaterial.


ANMÄLAN TILL VÅRA

UTBILDNINGAR

ÄR BINDANDE

 

Anmälningar till våra kurser är alltid bindande.

Anmälningsavgift på 1000 kr/utbildning som förskottsbetalning ska betalas in i samband med anmälan. 

Kan du inte delta i en kurs du är anmäld till kräver vi läkarintyg för att återbetalning av kursen ska ske.

 

ANSVAR & DIPLOMERING

 


Du ansvarar sedan själv för att boka in en lämplig tid med oss för ett slutprov med en behandling och ett frågeformulär som skall fyllas i. När du blivit godkänd får du ett diplom på genomförd och godkänd kurs.


* Observera att du också har fullt ansvar för att de utbildningar du går hos oss ägs av Hälso & Livsstilsterapeuterna. Studiematerial och bilder dokumenterade på facebooksidan och hemsidan har vi all copyright på och de får inte delas vidare, användas för egna utbildningar eller bytas namn på. 

 

     ANMÄLAN OCH AVBOKNING


 


- Senast 14 dagar innan kursens start måste vi ha besked på om du inte kan delta.


- Betalningar för våra kurser ska ske senast 14 dagar innan start. Vi har alltid förbetalning till våra utbildningar.

 

SLUTPROV PÅ DISTANS

ÄR MÖJLIGT

 

Ifall du inte har möjlighet att komma för ett slutprov så kan du filma en hel behandling som du skickar in till oss. Du får då frågeformuläret skickat till dig via mail som du svarar på och skickar tillbaka via mail. Vi föredrar dock att träffa dig på plats då vi samtidigt kan ge dig feedback och svara på ev. frågor mm.

 

  INBETALNING KURSAVGIFT

 Har vi inte fått in kursavgiften senast 14 dagar innan start så går din plats till någon annan på vår anmälningslista. Så tänk på att ta hänsyn till hur många bankdagar det tar för just din bank att föra över pengarna. Vid betalning med Swish sker insättningen direkt och säkerhetsställer din kursplats.

Vad deltagare i våra utbildningar säger om oss

Studio 71 Massage &Muskelhälsa

Tack Hälso & Livsstilsterapeuterna för en härlig och lärorik dag!

Haft en härlig förmiddag med utbildning i en ny behandlingsform som jag kommer erbjuda hos mig. / Hanna


Livshjulet Naturlig hälsa

Idag har vi fått fina utbildningar av Hälso & Livsstilsterapeuter och snart så är vi igång med de nya behandlingarna. Vi kommer nu kunna erbjuda resultatinriktad ansiktsbehandling. Derma/Lipomassage, cellulitbehandling och lymfmassage. Håll utkik! /Susanne