Hälso & Livsstilsterapeuterna

Vad är en multimaskin och varför investera i en?

Idag är det många kvinnor som lider i tysthet


Svullna vätskefyllda ben som känns som stockar istället för ben...

Tunga och värkande ben som blivit gropiga av gamla döda fettceller och slaggprodukter som samlat sig och fastnat i i bindväven. Det är nästintill omöjligt att göra något åt problemet själv på sikt och det är svårt att få någon hjälp inom den traditionella sjukvården i dagsläget. 


Kvinnor hänvisas tull dyra privatkliniker som erbjuder fettsugning som alternativ. De flesta har inte råd att betala de stora summorna ur egen ficka och får därför lida mer än nödvändigt. Men det behlver de inte göra längre! 


Vi vill ändra på det här och erbjuder dig som arbetar som terapeut att göra skillnad och hjälpa de kvinnor som lider i det tysta.

Det hjälp av en multimaskin med Derma/Lipofunktion kan du erbjuda kvinnor en behandling som kan underlätta besvären och redan efter en behandling känner kunden skillnad och en viss visuell förändring kan också ses i de flesta fall.

Diamantslipning


En prisvärd och multifunktionell maskin

med mycket fina visuella resultat för kunderna som ställer höga krav, men inte vill göra kirurgiska ingrepp eller injektioner.


Redan vid första behandlingen kommer din kund att se fräschar ut, ha mer lyster och spänst i huden.

Vi säljer våra maskiner till Hudterapeuter och Massage & Spa-terapeuter som driver salong/klinik i egna företag.VÅRT UTBUD


Klicka på bilderna nedan för att läsa all info!

PRISVÄRDA MULTIMASKINER SOM ÄVEN DEN LILLA MOTTAGNINGEN SKA HA RÅD ATT INVESTERA I